Supergoda frukost muffins. Det lustiga är att även om jag gjort dom 3 ggr nu så har jag glömt något varje gång, första ggn grädde, andra keso och nu persilja. Denna gången bytte jag ut grädden mot crème fraîche. Det ska bli spännande o smaka, men eftersom jag inte är hungrig så blir det i morgon bitti. Jag gör 12 varje gång, perfekt till frukost o lunch när man inte har något annat o äta och har lite bråttom.
LCHF- frukostmuffins
INGREDIENSER
4 portioner/st.
10 st | ägg |
1 dl | vispgrädde |
200 gram | riven ost, gärna lagrad emmentaler |
100 gram | keso, urvattnad |
2 paket | bacon, finstrimlad |
2 msk | linfrön |
1 kruka | persilja, finhackad |
GÖR SÅ HÄR
- 1. Blanda ägg, grädde, riven ost och urvattnad keso och rör ihop till en smet. Klipp eller strimla baconet i små bitar och knaperstek. låt svalna en aning. Blanda ner baconet i äggröran och häll på muffinsformar eller ramekinformar. Ställ dem mitt i ugnen och grädda i ca 20 min, 175 grader. Höj sedan ugnen till 225 grader och låt dem stå några minuter till för att få en fin färg.
Hittade receptet på Kokaihop.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar